Sunday, April 11, 2010

'Tak sume mende yang kite nak...akan dapat(T_T)'

'Tak sume mende yang kite nak...akan dapat(T_T)'
Tue yang aku baru aje post kat Fb tadi....
Nape aku post cam2??

  1. Aku nak keje tetap sekarang nie!!Keje yang boleh menjamin mase depan...Keje yang bley membantu family aku!!
  2. Aku nak sihat seperti sedia kala...(T_T) ops!!yang nie pasti aku dapat...cume amik mase sikit kot..
  3. Aku nak penuhi sume impian aku...ermmmm..amik mase jugak nie..
  4. Aku nak macam-macam..hehehe..cam celaru je!!
  5. Aku nak lunaskan hutang PTPTN!!!tapi blum mampu lagik sih..
Aku rindu zaman stay kat sungai 2 (belakang USM) even susah..tapi bahagia sangat!!tiap minggu pasti ade aktiviti bersame untuk rehatkan minda!!even gaji xseberape,tapi bahagia je.. Jalan kaki gi keje (PPAG USM), mandi dalam kolah yang asyik berlumut..hihihi..kehilangan pokok kaktus,kasut koyak pon buleh ilang,baju pon ilang jugok,dapat kawan dari Indonesia :)
Semua nye jadi kenangan...(T_T)

.:.Semoga aku kuat,xcepat putus asa...rite?

1 comments:

MiSs tEddY said...

right....
awk kn kuat..
insyaallah, moga ade harinye, bintang2 dtg menyinari hidup awk......
dan ms tu, mgkin awk leh g blk kt situ utk mengimbau nostalgia lame awk......
tiap org akan hadapi saat pertemuan, perpisahan, kegembiraan dan kehilangan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...