Wednesday, July 7, 2010

LIFE IS BEAUTIFUL :)

salam...
Alhamdulillah dan syukur ke hadrat Ilahi di atas limpah dan kurnia Nya..
kita diberikan kesihatan fizikal dan mental yang baik..
Aku sekarang nie berada di Segamat...
Menemani along aku..(abg long kat muar)
Plus menjaga anak sedara aku yang cute..hehehe..
Ramai sahabat yang bertanye ' xkeje kat Kedah dah ke?'
Masalah utama:Majlis tertinggi memberi arahan agar aku berehat lame sikit...

Memang rindu nak gi sane..tambahan lagik dimaklumkan dah bukak 'site' baru yang cantik..
Lagik la membuatkan aku tak sabar nak tengok..

Thanks a lots to sahabat yang banyak bagi semangat mase aku tak sihat aritu...

Sesungguhnya berada di samping family memang memberikan kekuatan yang luar biasa..
Secara jujurnya...mase turun dari bus, nampak je Umi dan Aboh terus aku tak rase kesakitan..
Aku teringat kata-kata rumate ku-:
' kesakitan hanya lah 20%-80% lagik tue adalah mind set'
Mase tue rumate ku pening kepale sangat2x..kebetulan time 2 burfday die..
Bile die dapat sms dari kenkawan yang wish..die tersenyum....dan terlupe seketike die pening...
Bile die ingat...baru lah terase sakit balik..

Kesimpulannya: Aku pon set dalam diri aku..'aku tak sakit' even ade lagik yang belum selesai:)

'kenkawan..hargai lah nikmat sihat:) dan Ujian kesakitan tue memberikan banyak hikmah..
Sesungguhnya..setiap yang berlaku ada hikmah disebaliknya..

1 comments:

MiSs tEddY said...

hehhe..bgus tol je..slalu memberikn kata2 ngn bukti yg kukuh, kn........ i likeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...