Friday, July 23, 2010

H for HOT

Salam sejahtera :)
saya masih lagik di Segamat di bumi Johor terchinte ;)
'terchinte??'

K la...nak mule berceloteh :)

Arini agak kelam kabut sekali...
Selepas sahaja along balik dari kolej, kami ber4 kuar untuk berjalan-jalan..
seperti biase saya lah 'driver' mereka :P

Tengah syok memegang stereng...tetibe mata terpandang kat temperature kerete tue..
Terkejut sensangat coz jarum tue dah bergerak rapat ke arah H

Dengan gelabah sekali saya menjerit ' along..dekat H doh'
Along saya pon menjadi gabra jugak lor dan menjerit 'cepat berenti ngoh'
Dengan gabra saya pon bagi signal ke kiri even depan sikit tue traffic light (T_T)

Cemas sangat!!<SEBAB:orang cakap lau temperature tue dah sampai HOT leh meletop!!>

Kami teramat bernasib baik sebab seberang jalan sebelah kanan ade deretan kedai membaiki kerete sehinggakan bermasalah nak pilih kedai mane..huhuhu..

Mekenik pon datang dan cakap lar ade kebocoran..terpakse la kete bermalam di bengkel tue dan kami di hantar oleh kak Rin

Mood untuk berjalan-jalan menghilangkan tension hilang begitu sahaja..(T_T)

TAPI..sangat mencemaskan tatkala ade lori besor lalu tepi kete kami
Selambe je lalu tepi kete sampaikan terlanggar 'side mirror' kete along..
Kami yang kat dalam kete tue ketakutan..BERGEGAR-GEGAR jadiknye!!

Dasyat-dasyat- sangat dasyat!!

Moral of story : kepada kaum wanita, sentiase lah servis kerete anda!! jangan tau drive aje.. kene amik tau semua... :)

.::. sebelum ni memang takut dengan LORI...sekarang dah jadik ber++++++++ TAKUT .::.

BENCI LORI BESOR!!!


1 comments:

MiSs tEddY said...

byk nye puls awk takut tuh...

waa....x pe, slalunye yg penh jd kt kite tu yg wat kn kite takut..

cm cite kucing tu kn..hehehheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...