Friday, April 10, 2009

Tak tau nak post tajuk pe....

First, nak say thanks pada Huda,Mimi,Niza,Linda dan Nas.. :)
Atas nota yang awak-semua tolong copy kan untuk saye yea..
Even saye tak join discussion tue..terharu sensangat (T_T)
Thanks A lots!!
Semoga kita dapat A ek...

Semalam aku dah berjaya melepasi 2 ujian kelas D..
Alhamdulillah....
Ade sesiape nak amik aku jadik driver??hantar resume okey??hehehe...
Sure takde yang berani kan..
Budak lagik :)
Thanks to Mr.Kie (sefu)....
Tahan dengan kerenah aku yang banyak soal nie...

~Just 4 memoriZ ~Aku dan no.60~



.:. Semoga aku menjadi driver cermat dan berhemah sepanjang hayat :) .:.

2 comments:

..sEINdaH PanDanGan MaTA.. said...

salams...congrates my dear..
huhu..akhirnya dpt gak lesen kete ye:D
ape lagi, nati balik kita racing sme2 yup..huhuahuahua

NAMYZ YUSMA said...

salam..
thanks..2 la..dari dulu nak amik tapi xter ambik pon..huhu..
last-last final sem baru tergese2..
bley je..hikhikhik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...