Saturday, March 7, 2009

Thanks girLzz..

Hari nie genap lah usia aku 23 tahun 31 hari..hehehe..
Actually..aku nak post something yang dah lama nak post tapi terpaksa ditangguhkan gara-gara
Virus Ugly Vundo yang ber'holiday' dalam laptop nie..
Alhamdulillah, atas bantuan kawan rumate aku 'BOB'..
Laptop aku dah okey..(kene belanje aiskrim laa..)
Berbalik kepada cerita utama yang nak dikongsi..
Hani telah menjumpai 2 pucuk surat untuk aku di pejabat pada minggu2 yang lalu...
Mekasih Cik Hani..(awk jadik posmen jap...hehe..)
Aku menerima 2 pucuk surat dari Kedah dan Perak..
Thanks To Daaz atas kad dan gelang...(^_^)

Dan.. Suhaila, kawan PLKN atas pemberian rantai berloket Q..(^_^)



Lastly..Thanks a lots...

1 comments:

..sEINdaH PanDanGan MaTA.. said...

sama2cyg..hadiah 2 tanda ingatan aku yg slalu rindu kat mu..thanks 2 cik hani...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...