Wednesday, February 25, 2009

Oh virus!!

Aku alami tahap geram yang paling maximum..
Kenape??
Eeeee..laptop aku was infected by Trojan yang bername Vundo
(name pon buruk dah!!)
Setiap kali aku klik nak bukak D or C misti Avira detect kehadiran Ugly Vundo nih..
3 hari lepas kawan rumate aku yang bername 'Bob' dah tolong tengok dan berjaye buang dah.
Tetibe pagi nie, ade lagik!!
Actually aku tak tau dari mane datangnye virus nie..
dan rumate aku serta kawannye dah terkene jangkitan virus nie dari pendrive aku..
Pendrive dari lab?CC?
Ish...geram sih!!

P/s:Ade sesiape tahu??Aku belanje aiskrim..hehe..

2 comments:

..sEINdaH PanDanGan MaTA.. said...

huhu...virus ni mmg nak kena kacau 'girlfren' saye yg sorang ni.. sabaq no=D
ecelli, kalo aku leh tolong, aku x mau mg blanja aiskrim kema.. hehe, nak nasi dagang.. huhu lama x makan.

NAMYZ YUSMA said...

Daaz..
beres je..nati balik Kmn aku belanje..amacam??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...